V tejto časti Pseudocastu si skúsime povedať, či existuje guľový blesk a skúsime zodpovedať aj na otázku, či paradajky z obchodu naozaj chutia horšie ako tie, ktoré si vypestujeme doma na záhradke. Na záver si povieme praktické rady – čo robiť, ak nám niečo náhodou odtrhne ruku či nohu.

Témy :

  1. Guľový blesk
  2. Chutia paradajky z obchodu horšie ako domáce
  3. Amputácia končatín
  4. Fakt a fikcia

Zdroje :

5 Replies to “Pseudocast #123 – Guľový blesk, paradajky, amputácia

  1. Ej dobre temy ste mali tuto cast)
    musim priznat, ze tym „hrotenim skepticizmu“ som Brianovi trochu ukrivdil- teraz som si precital po dlhom case jeho clanok a nebolo to az take silne spochybnovanie existencie ake som si pametal z pocuvania jeho podcastu. Mozno som ten pocit nadobudol kvoli tomu ako afektovane rozprava.

    A ten eten mi furt pilil usi, my sme sa ucili na gympli etylen, ale wikipedia ma presvedcila o opaku (etylen je stary a nespravny nazov)

    1. Are you me?
      Tiež som mal podobnú spomienku a zdalo sa mi, že Brian jednoducho hovoril, že guľový blesk neexistuje. Stále mám ten pocit, lebo som si to nepopočúval ešte raz, ale Martir ma presvedčil, že to nebolo až také ako si pamätám.

  2. mna tie paradajky moc nepresvedcili Join3r podla toho ako si napisal ze o tom vies som cakal ze mi kydnes nejake relevantne info a presne mi vysvetlis ze toto a ono 🙂 Ale neva akoze som vdacny aj za to info aj ked nebolo v rozdahu aky som cakal 🙂

    Co sa tej studie tyka tak nevim ale paradajky na mileticke chutia imho rovnako ako tie z Teska… Fakt mam nutkanie vam dat ochutnat jednu taku paradajku ak sa mi aj tento rok podaria 🙂 Inak zatial co som si zbezne pocital naklady tak kilo mojich superparadajok vychadza tak na 100EUR 🙂 ked pocitam tu zem co som kupil kochliky atd…

    1. Nenašiel som relevantné štúdie, bez nich môžem rozprávať a tvrdiť čo len chcem 🙁

      1. jj chapem saq to by ste neboli pseudocast ale ezocast…ale aj tak divne ze sa podobne pokusy nerobili. Stacilo by vypestovat jednu odrodu polovicu nechat dozriet na stole a polovicu na stonke.

Napísať odpoveď pre join3r Zrušiť odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.