Dnes sa prizrieme na zúbok novej, údajne veľmi účinnej technike starostlivosti o chrup – olejovej terapii – a to ako históriu tohto liečebného postupu ako i pohľad modernej vedy na túto metódu. Pokračovať budeme rozpravou o košickej firme, ktorá predáva ďalší výrobok, ktorý nám zaručí železné zdravie a Pseudocast uzavrieme údajným experimentom, ktorý sa snaží dokázať, že ryža uhádne, kedy jej nadávame a kedy sa jej naopak milo prihovárame.

Témy :

  1. Olejová terapia
  2. Double Diamond
  3. Ryža ovplyvnená myšlienkami
  4. Fakt a fikcia

Zdroje :

Hudba :

  • Dago
  • jOin3r

3 Replies to “Pseudocast #134 – Olejová terapia, Double Diamond, Ryža ovplyvnená myšlienkami

    1. aj to by som rad pocul popripade o delenej strave teda ze niektori hovoria ze nepriberu ak budu jest pondelok len karbohydraty a bielkoviny a v utorok len tuky a bielkoviny (samozrejme ze nejake budu jest vzdy)…

      niekto mi to vysvetloval tak ze napr jedia meso to su akoze tuky a zeleninu (nie ryzu alebo cestoviny lebo to uz su karbohydraty) a potom druhy den jedia tie cestoviny….

      podla mna je to blbost lebo v kazdom normalnom jedle su tuky cukry a aj bielkoviny jedine ze by clovek toho menej zjedol kedze meso zo zeleninou neni take dobre ako s ryzou napr

  1. co sa toho argumentu s poistovnami tyka raz som sa ho snazil pouzit v jednej debate teda preco ked platim napr 300 EUR poistne tak preco nepride poistovna a nepovie mi ze staci 250 ak denne zjem jednu tablutku vitaminu C ktoru mi preplati, na co mi bolo odpovedane ze poistovne chcu mat vyssie vydavky aby mohli vviac kasirovat…

    na moj protiargument napr ze v nemecku je vela poistovni ktore maju napr 5000 poistencov a vo svajciarsku je jedna ktora ma len 80 teda tam sa podla mna vylucuje ten obrazok ze mame tri poistovne ktore sa dohodli mi uz neopovedali

Napísať odpoveď pre Stalker Zrušiť odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.